Η Ομάδα μας

Ο Πυρήνας

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
 

Κάθε ένα από τα καταστήματά μας είναι σχεδιασμένο με πάθος και σεβασμό απέναντι στην ιστορία και την τοποθεσία του. Η πιο σημαντική μας επένδυση, όμως, είναι οι άνθρωποί μας.

Οι έμπειροι πωλητές μας θα αξιολογήσουν προσεκτικά τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση, έτσι ώστε να βρείτε το ιδανικό ρολόι ROLEX για εσάς.

Θα δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για μια μοναδική και εποικοδομητική εμπειρία από τη στιγμή που θα μπείτε στο κατάστημα, μέχρι τη στιγμή που θα αποκτήσετε το ρολόι των ονείρων σας.
 

 

ΚΑΙΣΑΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ORA KESSARIS
 

Τον Νοέμβριο του 2000, ο Βασίλης Καίσαρης ανέλαβε τη διοίκηση του νεοσύστατου και πρωτοποριακού τότε εξειδικευμένου καταστήματος ρολογιών ORA KESSARIS στην καρδιά της Αθήνας. Στόχος του ήταν πάντα η εξυπηρέτηση και του πιο απαιτητικού πελάτη με ρολόγια των μεγαλύτερων Οίκων διεθνώς; μια διαδικασία που, τις περισσότερες φορές, οδηγεί στη δημιουργία σχέσεων ζωής βασισμένων στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό. Σε αυτό το πλαίσιο, η συνεργασία του με τη ROLEX εξελίχθηκε επίσης σε μια μακροχρόνια και δυνατή σχέση.

Με πάθος και θαυμασμό για την κορυφαία ποιότητα των ρολογιών ROLEX, ο Βασίλης Καίσαρης φροντίζει έτσι ώστε να εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία αγοράς για κάθε πελάτη και υψηλού επιπέδου εξατομικευμένη εξυπηρέτηση ενσωματώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις αξίες της μάρκας.
 

ΟΜΑΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
 

Η ομάδα του Οίκου KESSARIS απαρτίζεται πάνω από 15 πωλητές με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της ωρολογοποιίας και της πώλησης ειδών πολυτελείας. Οι ίδιοι ως λάτρεις των ρολογιών έχουν εγγενές ενδιαφέρον και αγάπη για τα ρολόγια η οποία ενισχύεται περαιτέρω μέσω συνεχών και εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων. Είναι πάντα πρόθυμοι να σας καλωσορίζουν στα καταστήματά μας και να σας βοηθήσουν να βρείτε το καλύτερο ROLEX για εσάς.
 

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Ο Οίκος KESSARIS είναι υπερήφανος που αποτελεί μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Επίσημων διανομέων της ROLEX & των Εξουσιοδοτημένων Κέντρων Συντήρησης Rolex.

Κλείστε το ραντεβού σας με έναν από τους εκπροσώπους μας και επισκεφθείτε τα καταστήματά μας, για να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία ROLEX. Η εξειδικευμένη ομάδα πωλητών μας είναι στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το μοντέλο ROLEX της προτίμησής σας.