Συντήρηση του Rolex σας

Κατασκευασμένα για να αντέχουν

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
 

Τα ρολόγια Rolex είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα να αντέχουν. Από τη σύλληψη ενός ρολογιού Rolex μέχρι την έξοδό του από το εργαστήριο, κάθε βήμα της ανάπτυξης και της κατασκευής του υπακούει σε μία μόνο σημαντική απαίτηση: την ποιότητα. Ως εκ τούτου, κάθε ρολόι Rolex μπορεί να λειτουργεί άριστα στο πέρασμα του χρόνου, να παραδίδεται από γενιά σε γενιά και να «ζει» πολλά χρόνια.
 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ
 

Το ρολόι σας αξίζει τη μέγιστη προσοχή, καθώς περνούν πολλά χρόνια μεταξύ κάθε συντήρησης. Ως εξουσιοδοτημένο κέντρο συντήρησης Rolex, ο ‭KESSARIS‬ δεσμεύεται απόλυτα ότι θα σας παρέχει κορυφαία τεχνική υποστήριξη. Χάρη στα αυστηρά μας πρότυπα και στην τεχνογνωσία των ωρολογοποιών μας, το ρολόι σας Rolex μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί για πολλά χρόνια, διατηρώντας ταυτόχρονα την άριστη αξιοπιστία του και την απαράμιλλη λάμψη του.
 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ROLEX ΣΑΣ ΣΤΟΝ ‭KESSARIS‬
 

Ο ‭KESSARIS‬ είναι περήφανος που αποτελεί κομμάτι του παγκόσμιου δικτύου ωρολογοποιών της Rolex, οι οποίοι έχουν επιλεγεί προσεκτικά για τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία τους, χωρίς συμβιβασμούς. Ακολουθούμε τη διαδικασία συντήρησης Rolex, η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε κάθε ρολόι που φεύγει από τα εργαστήρια της Rolex να πληροί τις αρχικές λειτουργικές και αισθητικές του προδιαγραφές.
 

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ
 

Τα κέντρα μας, που αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας, στελεχώνουν ωρολογοποιοί οι οποίοι καταρτίζονται με βάση αυστηρά κριτήρια αριστείας και αξιολογούνται τακτικά από τη Rolex. Όλες οι εργασίες που συνδέονται με τη συντήρηση ενός ρολογιού Rolex, από τη ρύθμιση του μήκους του μπρασελέ έως μια πλήρη επιθεώρηση, μπορούν να ανατεθούν στον ‭KESSARIS‬.
 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ROLEX
 

Η διαδικασία συντήρησης Rolex έχει σχεδιαστεί ώστε κάθε ρολόι που φεύγει από τα εργαστήρια της Rolex να πληροί τις αρχικές λειτουργικές και αισθητικές προδιαγραφές του. Κάθε μηχανισμός επιθεωρείται λεπτομερώς και το φινίρισμα κάθε κάσας και μπρασελέ πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή για να αποκατασταθεί η λάμψη του. Η ακρίβεια στη μέτρηση ώρας και η ανθεκτικότητα στο νερό ελέγχονται σχολαστικά ώστε να διασφαλιστεί το αναμενόμενο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας από ένα ρολόι Rolex.
 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΥΟ ΕΤΩΝ
 

Μετά από μια ολοκληρωμένη συντήρηση, το ρολόι Rolex σας καλύπτεται από εγγύηση συντήρησης δύο ετών. Η εγγύηση αυτή δεν καλύπτει ζημιές ή φθορά λόγω ατυχήματος ή κακού χειρισμού του ρολογιού. Οποιαδήποτε παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο από τη Rolex τρίτο μέρος ή η προσθήκη εξαρτημάτων ή αξεσουάρ που δεν έχουν κατασκευαστεί από τη Rolex ακυρώνουν την εγγύηση συντήρησης.