Πολιτική Απορρήτου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Πολιτική Απορρήτου έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιο λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς τα χρησιμοποιούμε. Παρακαλείσθε να αφιερώσετε χρόνο να τη διαβάσετε προσεκτικά.

Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή αγοράζετε και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω του ιστότοπού μας.

Η Εταιρεία διασφαλίζει ότι το KESSARIS eShop είναι σύννομο προς τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997 περί «Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και του Νόμου 3471/2006 περί «Προστασίας προσωπικών Δεδομένων και ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες» και τον ΕΚ 2016/679 «Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων». Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία βεβαιώνει ότι τυχόν συλλογή, επεξεργασία ή/και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το νόμο και μόνον κατόπιν δικής σας ρητής ειδικής συναίνεσης και αποκλειστικά και μόνον για τους σκοπούς και στο μέτρο που απαιτείται για τη λειτουργία του KESSARIS eShop.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών είναι σημαντική για εμάς, οπότε για την ασφαλή πλοήγησή σας στο KESSARIS eShop καθώς και για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με αυτό, η Εταιρεία λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέτρο υιοθετώντας σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης έως 256-bit (Secure Sockets Layer - SSL), τα οποία τίθενται σε λειτουργία κατά την είσοδός σας σε αυτόν.

Ακολουθούμε την πρότυπη βιομηχανική διαδικασία για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε εμάς, τόσο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης αυτών αλλά και τη στιγμή της παραλαβής τους. Επιβάλλουμε στους τρίτους συνεργάτες μας που έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σας την υποχρέωση να τηρούν αντίστοιχα μέτρα και δεσμεύονται να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα τηρώντας τη νομοθεσία και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες μας.  Ωστόσο, καμία μέθοδος της μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου, ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, ενώ χρησιμοποιούμε τα βέλτιστα μέσα για να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Επιπλέον για τη διασφάλισή σας όλα τα στοιχεία σας φυλάσσονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε εταιρίες που ανήκουν στο Privacy Shield και πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων. Επιπλέον διατηρούνται κρυπτογραφημένα αντίγραφα των πληροφοριών που έχετε εισάγει.

Πρόσβαση στα δεδομένα που έχετε καταχωρήσει έχετε με τη χρήση λογαριασμού χρήστη (email) και τον κωδικό (password) που έχετε εσείς ορίσει. Κάθε πρόσβαση στο λογαριασμό σας καταγράφεται (logging πρόσβασης) έτσι ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε πότε ήταν η τελευταία φορά που αποκτήσατε πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

Η υπηρεσία παροχής ενημερωτικών emails (newsletter) πραγματοποιείται μέσω παρόχου (σήμερα της πλατφόρμας Mailchimp η οποία ακολουθεί τα Ευρωπαϊκά πρότυπα φύλαξης προσωπικών δεδομένων). Με την εγγραφή σας στο newsletter μας συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των στοιχείων σας μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Η Εταιρεία λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα, θα πρέπει όμως να έχετε επίσης υπ’ όψιν σας ότι η ασφαλής πλοήγηση στο KESSARIS eShop, καθώς και η προστασία του κωδικού πρόσβασης στον προσωπικό λογαριασμό σας εξαρτάται και από εσάς.

 

ΕΝΟΤΗΤΑ ROLEX

Κατά την περιήγησή σας στην ενότητα Rolex του ιστοτόπου μας, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με κάποιον ενσωματωμένο ιστότοπο της www.rolex.com. Σε αυτή την περίπτωση, ισχύουν αποκλειστικά η Δήλωση Απορρήτου και η Πολιτική Cookies της www.rolex.com.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Εταιρεία διασφαλίζει ότι το KESSARIS eShop είναι σύννομο προς τις διατάξεις των Νόμων περί «Προστασίας προσωπικών Δεδομένων» Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία βεβαιώνει ότι τυχόν συλλογή, επεξεργασία ή/και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

Με τη χρήση των υπηρεσιών του KESSARIS eShop και των όρων χρήσης του δηλώνετε υπεύθυνα πως είστε άνω των 16 ετών.

Ανήλικοι επισκέπτες του KESSARIS eShop έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε αυτό και στις υπηρεσίες του, αποκλειστικά και μόνο με τη συγκατάθεση και υπό την επίβλεψη των γονέων ή των κηδεμόνων τους, χωρίς να έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους χωρίς συγκατάθεση και επίβλεψη γονέα, η Εταιρεία διαγράφει άμεσα τις σχετικές πληροφορίες δεδομένης της πρότερης ενημέρωσής της, καθώς η ίδια δε δύναται να το γνωρίζει.

 

Προσωπικά Δεδομένα & Επεξεργασία

Αν και η πλοήγηση στο KESSARIS eShop είναι εφικτή και χωρίς την αποκάλυψη προσωπικών σας στοιχείων που συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να επωφεληθείτε από περισσότερες υπηρεσίες εφόσον αποδεχθείτε να αποκαλύψετε ορισμένα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα ανάλογα με την εκάστοτε υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

  • Με μη αυτοματοποιημένο τρόπο

Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη και διεκπεραίωση της συναλλαγής σας με την Εταιρεία μας είναι η γνωστοποίηση από πλευρά σας ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων όπως το ονοματεπώνυμό, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (email, τηλέφωνο) και η διεύθυνσή σας για την αποστολή της παραγγελίας σας. Η προσκόμιση των προσωπικών σας στοιχείων συνεπάγεται τη συναίνεση σας για τη χρήση αυτών από τους διαχειριστές του KESSARIS eshop για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. 

Τα στοιχεία πληρωμής σας (π.χ. ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας) δε συλλέγονται, ούτε αποθηκεύονται από την Εταιρεία και γι' αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή μέσω του KESSARIS eShop.

Τέλος, χρειάζεται να δηλώσετε το email και το φύλο σας και προαιρετικά την ημερομηνία γέννησής σας και το ονοματεπώνυμό σας για τη δυνατότητα παροχής από την Εταιρία εξατομικευμένων προωθητικών προσφορών/δώρων. Επιπρόσθετα μπορεί να σας ζητηθεί να παρέχετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας σε προϊόντα / υπηρεσίες, θεματολογίες ενημέρωσης.

  • Με αυτοματοποιημένο τρόπο

Κατά την πλοήγηση σας στο KESSARIS eShop συλλέγουμε πληροφορίες για τη διασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ποιότητας αυτών μέσω χρήσης cookies, web server logs (αρχεία καταγραφής λειτουργικότητας και απόδοσης server) και web beacons (τεχνική με προσθήκη ετικετών -tags- σε ιστοσελίδες και email που επιτρέπουν τη διακριτική -συνήθως αόρατη- επαλήθευση ότι κάποιος χρήστης -ανώνυμος- έχει πρόσβαση σε κάποιο περιεχόμενο). Οι διακομιστές μας χρησιμοποιούν την IP του υπολογιστή σας (διεύθυνση υπολογιστή σε ένα δίκτυο) για λόγους καταγραφής της επισκεψιμότητας. Αυτές οι IP είναι ανώνυμες και δεν υφίσταται συσχετισμός με προφίλ χρήστη. Στις καταχωρήσεις αιτημάτων (enquiries) για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω του KESSARIS eShop, μη συμπεριλαμβανομένης της ενότητας ROLEX η IP και τα στοιχεία προσωπικών δεδομένων που υποβάλλει ο χρήστης σχετίζονται. Τα στοιχεία αυτά παραμένουν μόνο στο KESSARIS eShop και δε διαβιβάζονται σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) μη συνδεδεμένους με την Εταιρεία χωρίς τη δική σας ρητή και ειδική συναίνεση προς τούτο.

 

Χρήση

  • Απάντηση σε ερωτήματα (enquiries)

Στο KESSARIS eShop μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες (enquiries) για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είτε μέσω φόρμας πληροφοριών διαθέσιμης σε προϊοντικές σελίδες επιλεγμένων ειδών, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας (διαθέσιμη στο footer). Το απαραίτητο στοιχείο για την επικοινωνία είναι το email, το τηλέφωνο επικοινωνίας, ο τίτλος, η χώρα και ο επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας (με σήμανση υποχρεωτικού πεδίου). Επιπρόσθετα μπορείτε να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας καθώς και την πρόθεσή σας να εγγραφείτε στο Newsletter της Εταιρείας. Η κοινοποίηση του τηλεφώνου σας επιτρέπει την τηλεφωνική επικοινωνία από έναν εκπρόσωπό μας σχετικά με το ερώτημα που έχετε υποβάλλει, εφόσον κρίνεται απαραίτητο, ακόμα κι αν έχετε επιλέξει ως επιθυμητό τρόπο επικοινωνίας το email.

  • Ολοκλήρωση παραγγελίας

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη και διεκπεραίωση της συναλλαγής σας με την Εταιρεία μας είναι η γνωστοποίηση από πλευρά σας ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων όπως το ονοματεπώνυμό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (email, τηλέφωνο) και η διεύθυνσή σας για την αποστολή της παραγγελίας σας. Η προσκόμιση των προσωπικών σας στοιχείων συνεπάγεται τη συναίνεση σας για τη χρήση αυτών από τους διαχειριστές του KESSARIS eshop για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και την κοινοποίηση των απαραίτητων στοιχείων στις συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής.

  • Δημιουργία λογαριασμού

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της συναλλαγής σας στο KESSARIS eShop αποκτάτε αυτόματα το δικό σας λογαριασμό στο KESSARIS eShop όπου φυλάσσονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας λαμβάνετε σχετικό email με οδηγίες για τη δημιουργία του Προσωπικού σας Μυστικού Κωδικού Ασφαλείας.

Η ασφαλής είσοδος στο KESSARIS eShop επιτυγχάνεται μέσω της «Αναγνώρισης Πελάτη».

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο:

Α. Το όνομα χρήστη (email ή username)

Β. Ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password)

Κάθε φορά που καταχωρείτε τους παραπάνω κωδικούς, αποκτάτε ασφαλή πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

Εσείς παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται με τους προσωπικούς σας κωδικούς στο λογαριασμό σας και ευθύνεστε αποκλειστικά για τη σωστή χρήση του, ενώ η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από τη μη τήρηση των παρόντων όρων. Συμφωνείτε να ειδοποιείτε άμεσα την Εταιρεία για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας.

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας δεδομένων, καθόσον έχει λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την διασφάλισή τους.

Με την υποβολή των στοιχείων ο επισκέπτης ή/και πελάτης συμφωνεί να: α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το KESSARIS eShop στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

  • Αποστολή προωθητικού και ενημερωτικού υλικού

Οι επισκέπτες του KESSARIS eShop έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην υπηρεσία λήψης νέων της Εταιρίας.

Για την εγγραφή του επισκέπτη/πελάτη στην υπηρεσία μέσω email (newsletter), υπάρχουν δυο επιλογές:

α. Κατά το τελικό στάδιο της διαδικασίας υποβολής της παραγγελίας ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την εγγραφή του στην υπηρεσία επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο. Σε αυτή την περίπτωση οι διαχειριστές του KESSARIS eShop λαμβάνουν το δικαίωμα να προσθέσουν τον πελάτη στη λίστα ενημερώσεων (Newsletter mailing list) ή

β. Κατά την πλοήγηση του στο KESSARIS eShop ο επισκέπτης μπορεί να εγγραφεί στη λίστα του Newsletter που υπάρχει διαθέσιμη σε κάθε σελίδα αυτού δηλώνοντας το email του και προαιρετικά το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησης του.

Προς αποφυγή οποιασδήποτε εσφαλμένης εγγραφής στην υπηρεσία από τρίτο πρόσωπο, υπάρχει η διαδικασία της διπλής επιβεβαίωσης (double opt-in process) όπου ο χρήστης επιβεβαιώνει τη συναίνεση του για την εγγραφή του στην υπηρεσία μέσω συνδέσμου που αποστέλλεται στο προσωπικό του email. Τότε και μόνο τότε ενεργοποιείται η συνδρομή του. Σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη και δεν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερωτικά email, μπορεί μόνος του να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του και να διαγραφεί από τη λίστα επιλέγοντας τη δυνατότητα αυτή (σύνδεσμος “Unsubscribe”) στο τέλος κάθε ενημερωτικού email (footer) που λαμβάνε ή ακόμα και να αποστείλει email στο info@kessaris.gr ζητώντας τη διαγραφή του.

  • Προσωποποιημένη διαφήμιση

Για τη δυνατότητα προσωποποιημένων διαφημιστικών μηνυμάτων και επαναληπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων (remarketing) το KESSARIS eShop υλοποιεί τις διαφημίσεις του σε δίκτυα τρίτων τα οποία συλλέγουν διευθύνσεις IP και άλλες πληροφορίες πλοήγησης μέσω της χρήσης cookies, web server logs και web beacons. Προϋπόθεση για την προσωποποιημένη διαφήμιση αποτελεί η αποδοχή των αντίστοιχων cookies κατά την είσοδο στον ιστότοπο. Δε συλλέγονται και δε στέλνονται προσωπικές πληροφορίες όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας αλλά και για την ανάλυση της αποτελεσματικότητάς τους. Οι διαφημίσεις αυτές προβάλλονται σε δικές μας ιστοσελίδες και σε τρίτων. 

  • Βελτίωσης παρεχόμενων υπηρεσιών

Η Εταιρία χρησιμοποιεί τα στοιχεία για σκοπούς επικοινωνίας και διαχείρισης πελατολογίου, στατιστικής ανάλυσης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στοιχεία που αφορούν τη χρήση του KESSARIS eShop μας συλλέγονται καθώς μας βοηθούν να αξιολογήσουμε τη λειτουργία του (πχ. επισκεψιμότητα σελίδων, πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήθηκε, προέλευση επισκεπτών, στατιστικά πωλήσεων, κλπ) και μας δίνουν τη δυνατότητα για γενικές στατιστικές αναλύσεις χωρίς αναφορά σε επιμέρους στοιχεία χρηστών.

Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες web analytics τρίτων για την παρακολούθηση του KESSARIS eShop και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πάροχοι των υπηρεσιών αυτών χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως cookies, web server logs και web beacons. Οι πληροφορίες χρήσης που συλλέγονται και μεταβιβάζονται σε αυτούς τους παρόχους (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) βοηθούν στην ανάλυση του τρόπου χρήσης του ιστότοπου από τους επισκέπτες πχ. εάν είναι νέοι ή παλιοί επισκέπτες. Δε συλλέγονται και δε στέλνονται προσωπικές πληροφορίες όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email και δεν υπάρχει ταυτοποίηση χρήστη.

  • Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει έτσι ώστε να μπορεί να ανιχνεύσει έγκαιρα περιπτώσεις επιθέσεων και να προφυλαχθεί από αυτές.

 

Κοινοποίηση

Η Εταιρεία βεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για χρήση μη ειδικά εξουσιοδοτημένη από εσάς, ούτε να αποστείλει ή γνωστοποιήσει σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) μη συνδεδεμένους με την Εταιρεία τα εν λόγω στοιχεία σας χωρίς τη δική σας ρητή και ειδική συναίνεση προς τούτο.

Η Εταιρεία διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε περιπτώσεις όπου η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (π.χ. συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής) ή είναι υποχρεωτική με βάση το νόμο. 

Η Εταιρία χρησιμοποιεί υπηρεσίες αυτοματοποίησης με σκοπό τη μαζική αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων (σήμερα πλατφόρμα Mailchimp). Με την εγγραφή σας στο newsletter μας συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των στοιχείων σας μέσω τέτοιων υπηρεσιών.

 

Χρονικό διάστημα αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων διαμορφώνεται ανάλογα με την περίπτωση. 

Στις περιπτώσεις επεξεργασίας απαραίτητης βάσει νομικού πλαισίου (πχ. διατήρηση εμπορικών εγγράφων), το χρονικό διάστημα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. 

Στις περιπτώσεις εκτέλεσης συμβατικών υποχρεώσεων η αποθήκευσή τους διατηρείται για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται απαραίτητο για την εκτέλεση αυτών αλλά και τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Στις περιπτώσεις υλοποίησης ενεργειών προώθησης και διαφήμισης διατηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας οποιαδήποτε στιγμή τη θελήσετε. Η Εταιρία μπορεί νόμιμα να επεξεργάζεται τα στοιχεία μέχρι το χρόνο της ανάκλησης.

 

Δικαιώματα επισκέπτη / πελάτη

Το KESSARIS eShop δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες / πελάτες του να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό χρήστη όπου τηρούνται τα προσωπικά τους δεδομένα τα οποία συλλέχθηκαν και φυλάσσονται κατά τα ανωτέρω και να προβαίνουν σε διορθώσεις, διαγραφές, τροποποιήσεις και προσθήκες των δεδομένων και πληροφοριών που έχουν υποβάλλει σε αυτό.

Τα δικαιώματα που έχει κάθε φυσικό πρόσωπο αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων του είναι συνοπτικά τα εξής:

  • Δικαίωμα πρόσβασης: Μπορεί να ζητήσει αντίγραφο των δεδομένων που διατηρούμε για το ίδιο και να ελέγξει εάν επεξεργάζονται νόμιμα.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: Μπορεί να ζητήσει τη διόρθωση και την επικαιροποίηση των προσωπικών του δεδομένων εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή.
  • Δικαίωμα διαγραφής: Μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή των δεδομένων που  διατηρούνται για τον ίδιο, χωρίς να απαιτείται συγκεκριμένη αιτιολόγηση. Δεν είναι απόλυτο και ισχύει μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις.
  • Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας: Μπορεί να ζητήσει να διακόπει η επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων , όταν αμφισβητείται η ακρίβειά τους, η επεξεργασία είναι παράνομη, τα δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον στον υπεύθυνο επεξεργασίας
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να εναντιωθεί στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.
  • Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη μεταφορά των δεδομένων του σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα ενημέρωσης/Διαφάνεια: όλες οι εταιρίες πρέπει να είναι απολύτως διαφανείς ως προς τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα, τους σκοπούς επεξεργασίας και με ποιον θα κοινοποιηθούν.

 

Για την ανάκληση της συγκατάθεσής του μπορεί να επιλέγει τις δυνατότητες απεγγραφής όπου παρέχονται στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες ή να επικοινωνήσει με την Εταιρεία στο email: info@kessaris.gr και να ενημερώσει σχετικά. Στην περίπτωση των ενημερωτικών email, μπορεί το φυσικό πρόσωπο μόνο του να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του και να διαγραφεί από τη λίστα επιλέγοντας τη δυνατότητα αυτή (σύνδεσμος “Unsubscribe”) στο τέλος κάθε ενημερωτικού email (footer) που λαμβάνει ή ακόμα και να αποστείλει email στο info@kessaris.gr ζητώντας τη διαγραφή του. Τέλος, εάν επιθυμεί να εξαιρεθεί από ενέργειες επαναληπτικού marketing (remarketing) ή να ελέγξει τις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για αυτές τις ενέργειες, μπορεί να το κάνει στους παρακάτω συνδέσμους:

 

COOKIES 

Το KESSARIS eShop έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies, για να παρέχει στους επισκέπτες/πελάτες πληροφορίες και καλύτερες υπηρεσίες (κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις κ.α.), για την αποτελεσματικότερη και αμεσότερη διεκπεραίωση των παραγγελιών, για τη δημιουργία προσωποποιημένων διαφημίσεων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του επισκέπτη/πελάτη και για τη σύνταξη ανώνυμων αναφορών και στατιστικών αναλύσεων που συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση χρήσης του KESSARIS eShop και στη βελτίωση αυτού.

Μέσα από τα cookies δεν μπορεί να εξακριβωθεί η προσωπική ταυτότητα του επισκέπτη. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει τη χρήση cookies. Ωστόσο κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και η απενεργοποίηση αυτών ενδέχεται να επηρεάσουν τη διαθεσιμότητά τους. 

Τα cookies τα οποία χρησιμοποιούμε χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Τα προσωρινά "session" cookies και τα μόνιμα "persistent" cookies.

Τα προσωρινά (session) cookies αποθηκεύονται προσωρινά σαν αρχεία στον υπολογιστή σας αλλά διαγράφονται αυτόματα, όταν κλείσετε τον browser ή φύγετε από τον ιστότοπο. Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τον χρήστη και τις κινήσεις του στο site μας.

Τα μόνιμα (persistent) cookies αποθηκεύονται σαν αρχεία στον υπολογιστή σας και παραμένουν εκεί αν κλείσετε τον browser, εκτός αν τα διαγράψετε. Δεν χρησιμοποιούμε cookies για να αποσπάσουμε πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητά σας σε άλλες ιστοσελίδες, ή για εξακρίβωση προσωπικών στοιχείων. Τα cookies δε φθείρουν και δε βλάπτουν τον υπολογιστή, προγράμματα ή αρχεία του υπολογιστή σας.

Μέσω των ρυθμίσεων του φυλλομετρητή σας (browser) μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγράψετε ήδη αποθηκευμένα cookies, να εμποδίσετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να ζητήσετε να ερωτάσθε κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα εξυπηρέτησης του πλοηγού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, πατήστε εδώ: https://www.kessaris.gr/el/cookies

 

ΠΑΡΑΠΟΝΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κάθε επισκέπτης/πελάτης έχει δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr). Τηλέφωνο: +30 210 6475600, Φαξ: +30 210 6475628, Email: contact@dpa.gr, Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Οι επισκέπτες/πελάτες μπορούν επιπλέον να υποβάλλουν οποιοδήποτε ερώτημα/αίτημα αφορά την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων και να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα τους επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων κ. Ιωάννη Καραγιάννη στο τηλ: +30 210 37 11 020 (Δευτέρα, Τετάρτη: 10:00 - 17:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00-20:00), email: info@kessaris.gr.

Send us your enquiry

Receive Answer
*