SERVICES

Our culture

Αν κάποιος έχει «άστρο» και η τύχη είναι ευνοϊκή, μπορεί να καταφέρει να φτάσει ακόμα και στην κορυφή. Το να παραμείνει όμως εκεί σχεδόν για μισό αιώνα, δεν μπορεί ποτέ να οφείλεται στην τύχη. Ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας μας είναι η επιμονή μας στην υψηλή ποιότητα, στην οποία δεν επιτρέπουμε εκπτώσεις. Κανένα κέρδος δεν θα μπορούσε ποτέ να συγκριθεί με την αξία του ονόματός μας, γι’ αυτό και φροντίζουμε να το διατηρούμε στην κορυφή, με κάθε κόστος. Η ποιότητα των υλικών μας είναι εξαιρετική, οι πέτρες μας προέρχονται από εγγυημένες πηγές και συνοδεύονται πάντα από τα ανάλογα πιστοποιητικά. Διαθέτουμε δικό μας εργαστήριο για να μπορούμε να κατασκευάζουμε ότι ονειρευτούμε εμείς και οι πελάτες μας.

Our variety

«Ο Καίσαρης έχει τόση ποικιλία όσοι και οι κόκκοι της άμμου», σχολίασε κάποτε πελάτης μας. Πράγματι, ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρία μας μοναδική είναι η ασυναγώνιστη γκάμα προϊόντων και μάλιστα σε όλα τα είδη του κλάδου μας. Κόσμημα, ρολόι και δώρο, συνυπάρχουν στα καταστήματά μας σε απίστευτη ποικιλία σχεδίων, στυλ, υλικών και τιμών, την οποία συμπληρώνουν οι πολυάριθμες συνεργασίες μας με διάσημους σχεδιαστές και οίκους. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε στο να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των φίλων μας.

In shop experience

Κάθε κατάστημα KESSARIS είναι σχεδιασμένο με πάθος και συναίσθημα, έτσι ώστε να αποτελεί ένα μοναδικό περιβάλλον, εναρμονισμένο με την τοποθεσία και την ιστορία του. Η σημαντικότερη επένδυσή μας, όμως, είναι οι άνθρωποί μας. Ακολουθώντας την φιλοσοφία και την αισθητική που χαρακτηρίζει την οικογένειά μας, οι συνεργάτες μας σε όλα τα καταστήματά μας προσφέρουν καθημερινά την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση ώστε η επιλογή κάθε προϊόντος να είναι η καταλληλότερη για την περίσταση και τον παραλήπτη του. Από την παρουσίαση και επεξήγηση των επιλογών που διαθέτουμε ως την συσκευασία και την παράδοση κάθε αντικειμένου, στόχος μας είναι η επίσκεψη σε κάθε κατάστημά μας, να αποτελεί μία μοναδική, ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία.

Made personal

Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό, όπως και ο ιδιοκτήτης του. Με αυτό το σκεπτικό, η εταιρία παρείχε πάντα την δυνατότητα δημιουργίας ειδών κατά παραγγελία. Από ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα με χαραγμένα τα αρχικά σας, ένα κρεμαστό φτιαγμένο από το κοχύλι που ανακαλύψατε σε κάποιο ταξίδι σας, έναν ασημένιο δίσκο χαραγμένο με το προσκλητήριο του γάμου σας ή την ιδανική μπομπονιέρα για τη βάπτιση του παιδιού σας, οι επιλογές που προσφέρουμε για τη δημιουργία ενός αντικειμένου που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, είναι ανεξάντλητες, όσο και η φαντασία σας.

Services

Με κάθε αγορά σας από ένα κατάστημά μας, μπαίνουμε στη ζωή σας για πάντα. Τα εξειδικευμένα εργαστήρια κοσμημάτων και ρολογιών που διαθέτουμε, εξασφαλίζουν τη συνέχιση της άψογης εξυπηρέτησής σας και μετά την έξοδό σας από το κατάστημα. Με την πολυετή εμπειρία μας, ακατάπαυστο πάθος για την τελειότητα και την υποστήριξη των πιο σύγχρονων μηχανημάτων, είμαστε σε θέση να καλύψουμε σχεδόν κάθε ανάγκη για επισκευή, συντήρηση ή και τροποποίηση σε κοσμήματα και ρολόγια. Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε κομμάτι του παγκόσμιου δικτύου ωρολογοποιών της Rolex, οι οποίοι έχουν επιλεγεί προσεκτικά για τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία τους, χωρίς συμβιβασμούς. Ανακαλύψτε περισσότερα για το Εξουσιοδοτημένο μας Κέντρο Συντήρησης Rolex.

espa info