Η Ιστορία μας

Kessaris

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
 

Στα μέσα της ανήσυχης δεκαετίας του ’60, γνωστής για το επαναστατικό της πνεύμα όπου όλα φαίνονταν δυνατά και ήταν έντονα, ένας δραστήριος νέος γεμάτος όνειρα και με μεγάλο χαμόγελο, ο Κώστας Καίσαρης, ξεκίνησε τη δική του πορεία στον επιχειρηματικό κόσμο.

Σήμερα, το κοσμηματοπωλείο KESSARIS είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα που κατασκευάζει και εμπορεύεται πολυτελή κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ των πιο διάσημων brands παγκοσμίως για περισσότερα από 50 χρόνια.

Με έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα υλικών και πετρών, καθώς και την υψηλή αισθητική, ο Οίκος KESSARIS ανακαλύπτει τα πιο ιδιαίτερα, τολμηρά, λαμπερά και ξεχωριστά είδη πολυτελείας προσφέροντας ασυναγώνιστη ποικιλία και ποιότητα που μπορούν να καλύψουν τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Το πάθος του Κώστα Καίσαρη για δημιουργικότητα και αριστεία κληρονομήθηκε και στα παιδιά του, Βασίλη και Αναστασία Καίσαρη, που ασχολούνται ενεργά με την επιχείρηση.
 

Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
 

Έχοντας σημειώσει πολλές επιτυχίες στον χώρο της Υψηλής Κοσμηματοποιίας, η οικογένεια Καίσαρη ένιωσε την ανάγκη να προσφέρει στους πιστούς της πελάτες μία ακόμα πολυτέλεια, αυτή τη φορά γύρω από τον χρόνο. Τότε ιδρύθηκε το ORA KESSARIS, ένα κατάστημα αποκλειστικά αφιερωμένο στα ρολόγια προκειμένου να παρέχει στους πελάτες του ρολόγια υψηλής ποιότητας κατασκευής και τεχνικής καινοτομίας.
 

ROLEX & KESSARIS
 

Στον Οίκο KESSARIS είμαστε υπερήφανοι για τη μακροχρόνια σχέση που διατηρούμε με τη ROLEX από τα τέλη της δεκαετίας του ’60. Ως μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Επίσημων Διανομέων της Rolex για τόσα πολλά χρόνια, φροντίζουμε να προσφέρουμε στα καταστήματά μας μια εμπειρία αγορών παγκόσμιας κλάσης συνδυάζοντας πάντα τις αξίες και την υψηλή τεχνογνωσία της ROLEX με το αίσθημα αφοσίωσης απένατι στον πελάτη μας. Οι καταρτισμένοι πωλητές μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το ρολόι ROLEX που κατασκευάστηκε για εσάς.

Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το πρώτο Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Συντήρησης Rolex στην Ελλάδα και αποτελούμε κομμάτι του παγκόσμιου δικτύου ωρολογοποιών της Rolex, οι οποίοι έχουν επιλεγεί προσεκτικά για τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία τους, χωρίς συμβιβασμούς.
 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ
 

Με χαρά περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στα καταστήματά μας, για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να βιώσετε τη μοναδική αίσθηση ενός ρολογιού ROLEX στον καρπό σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας, για να συζητήσετε τις προδιαγραφές που αναζητάτε και να σας καθοδηγήσει μέσα από μία ποικιλία ρολογιών ROLEX, ώστε να βρείτε το μοντέλο που θα ικανοποιεί καλύτερα τις επιθυμίες σας.

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας και αφήστε την ομάδα των ειδικών μας να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις σχολαστικές λεπτομέρειες, το ισορροπημένο βάρος και την άνεση του ιδανικού για εσάς ROLEX.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 

Κλείστε το ραντεβού σας με έναν από τους εκπροσώπους μας σε όποια από τα τέσσερα (4) καταστήματά μας σας εξυπηρετεί στην Αθήνα, το Μαρούσι, τη Μύκονο και τη Μεσσηνία και επισκεφθείτε μας για να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε το μοντέλο ROLEX της προτίμησής σας.

Ο Οίκος KESSARIS, ως υπερήφανο μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Επίσημων Διανομέων της ROLEX & Εξουσιοδοτημένων Κέντρων Συντήρησης ROLEX, έχει το δικαίωμα πώλησης κι επισκευής αυθεντικών ρολογιών ROLEX και μπορεί να εγγυηθεί τη γνησιότητα του νέου σας ROLEX.