Το Κατάστημα μας

Μια Μοναδική Εμπειρία

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ KESSARIS
 

Σε έναν αποκλειστικά διαμορφωμένο ROLEX χώρο μέσα στα καταστήματά μας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη συλλογή μας από εξαιρετικά ρολόγια ROLEX με την πολύτιμη καθοδήγηση των εξειδικευμένων πωλητών μας.

Οι εκπρόσωποί μας με ιδιαίτερη χαρά θα σας υποδεχθούν στον χώρο μας, για να σας παρουσιάσουν τη συλλογή μας και να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων, έτσι ώστε να κάνετε την ιδανική για εσάς επιλογή.

Μπορείτε να δείτε τη ROLEX συλλογή μας στα καταστήματά μας ORA KESSARIS στο κέντρο της Αθήνας και KESSARIS στο Golden Hall στο Μαρούσι, καθώς και στα εποχικά μας καταστήματα KESSARIS στο Nammos Village στη Μύκονο και στην Costa Navarino στη Μεσσηνία.
 

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ KESSARIS
 

Στον Οίκο KESSARIS στοχεύουμε να παρέχουμε μία μοναδική εμπειρία από τη στιγμή που θα επισκεφθείτε τα καταστήματά μας και τον αποκλειστικό χώρο ROLEX εντός αυτών, έως τη στιγμή που θα αποκτήσετε το επιθυμητό σας ρολόι.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας τις προδιαγραφές που αναζητάτε έτσι ώστε να εντοπίσει για εσάς τις καλύτερες επιλογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Οι πωλητές μας είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν περαιτέρω για το ρολόι ROLEX που σας ενδιαφέρει και να απαντήσουν όλα σας τα ερωτήματα, έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως θα κάνετε μία διαχρονική επιλογή.
 

KESSARIS Επίσημος Διανομέας ROLEX & Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Συντήρησης Rolex
 

Ο Οίκος KESSARIS είναι υπερήφανος που αποτελεί μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Επίσημων Διανομέων της ROLEX κι έχει το δικαίωμα πώλησης κι επισκευής αυθεντικών ρολογιών ROLEX.

Στα καταστήματά μας εγγυόμαστε τη γνησιότητα του νέου σας ROLEX υποστηρίζοντας την πενταετή του διεθνή εγγύηση και δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις μαζί σας μέσω του Εξουσιοδοτημένου Κέντρου Συντήρησης ROLEX που διαθέτουμε.